Πράσινα ψεύτικα ρολόγια Rolex με νόημα για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

к содержанию

Прямой узел (рис. 25).

Прямой узел

А Рис. 25. Прямой узел:

а — обычный способ вязки; б — морской способ вязки; в — ткацкий способ

г — морской способ развязывания

 

 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που τσιμπούν ο ένας τον άλλον επειδή δεν παίρνουν πράσινο την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στις 17 Μαρτίου κάθε χρόνο. Όπως λέει η λαογραφία, το τσίμπημα την ημέρα του Αγίου Πατρικίου συμβαίνει εάν δεν φοράτε πράσινο, καθώς το πράσινο χρώμα σας κάνει αόρατους στους καλικάτζαρες, και στους καλικάντζαρους αρέσει να τσιμπούν ανθρώπους ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν ιρλανδικές πρωτογενείς πηγές που να το επιβεβαιώνουν, αν και αυτή φαίνεται να είναι η καλύτερη εξήγηση του Διαδικτύου για την παράδοση. Παρά αυτή την αρκετά θολή καταγωγή, ένα πράγμα είναι σίγουρο: αν δεν φορέσετε πράσινα την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, κάποιο ευγενικό άτομο θα σας τσιμπήσει κάποια στιγμή. Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικά πράσινα ρολόγια ρεπλίκα Rolex που μπορείτε να φορέσετε αυτήν την ημέρα της Αγίας Πάτι για να μην σας τσιμπήσει. а).

Κανονικά, τα ψεύτικα ρολόγια Rolex έχουν μάλλον συντηρητικό σχεδιασμό και συχνά στερούνται φωτεινών τόνων. Όμως, το πράσινο είναι το εταιρικό χρώμα της Rolex και η μάρκα αρέσει να το χρησιμοποιεί στα επετειακά ρολογια ανδρικα απομιμησεις της. Για να γιορτάσει την 50ή επέτειο του Submariner το 2003, η Rolex κυκλοφόρησε μια μοναδική έκδοση του Submariner με ένδειξη ημερομηνίας, από ανοξείδωτο χάλυβα, που διέθετε μαύρο καντράν "Maxi" και λαμπερό πράσινο ένθετο στεφάνης αλουμινίου. Με το παρατσούκλι «Kermit» για την ελαφριά ομοιότητά του με το αγαπημένο μάπετ βατράχου που ακούει στο ίδιο όνομα, το φτηνό αντίγραφο Submariner είναι ένα από τα πρώτα επετειακά ρολόγια Rolex που αγκαλιάζουν πλήρως το χρώμα της εταιρείας. Αν και το φωτεινό πράσινο πλαίσιο είναι εύκολα το πιο καθοριστικό χαρακτηριστικό του Submariner, η χρήση ενός μαύρου καντράν βοηθά στη διατήρηση μιας ωραίας ισορροπίας, επιτρέποντας στο ρολόι να είναι αναγνωρίσιμα πράσινο, διατηρώντας παράλληλα έναν ορισμένο βαθμό δεσμευμένης ευελιξίας.

Για να γιορτάσει την 50ή επέτειο του Milgauss, η Rolex κυκλοφόρησε την αναφορά. 116400 GV. Αν και το καντράν σε αυτό το ρολόι είναι μαύρο, το κρύσταλλο ζαφείρι του είναι βαμμένο πράσινο για μια λεπτή, αλλά σίγουρα εξαιρετική πράσινη αίσθηση. Το "GV" στον αριθμό αναφοράς σημαίνει Glace Verte, όπως περιγράψαμε πρόσφατα στον οδηγό μας για γράμματα στους αριθμούς αναφοράς Rolex. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι, παρά τη συνηθισμένη τους ώθηση να επιδεικνύουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η Rolex δεν διαθέτει για τον πράσινο κρύσταλλο που χρησιμοποιείται στο Milgauss, καθώς δηλώνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να παραχθεί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα κρύσταλλο ζαφείρι με πράσινο χρώμα δεν είναι ακριβώς η πιο κατάφωρη χρήση του χρώματος, οπότε η ref. Το 116400GV Milgauss δεν είναι το πλήρες πράσινο ρολόι με θέμα τους Boston Celtics που θα σας εγγυηθεί την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου χωρίς τσίμπημα. Ωστόσο, για κάποιον που δεν θέλει να έχει ένα "πράσινο ρολόι" - αλλά που επίσης δεν θέλει να αντέξει μια μέρα καλοπροαίρετου τσιμπήματος την επόμενη ημέρα της Αγίας Πάτι, το ψεύτικο μοντέλο Milgauss είναι μια καταπληκτική επιλογή.

Εάν το «Kermit» απλώς δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό για εσάς, δοκιμάστε το «Hulk» Submariner. Κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 2010, το "Hulk" είναι το πιο πράσινο ψεύτικο ρολόι Rolex που έχει κατασκευαστεί ποτέ μέχρι τώρα. Το Hulk Submariner είναι εύκολα το καλύτερο πράσινο Rolex που μπορείτε να κολλήσετε στον καρπό σας, παρόλο που η Rolex έχει φτιάξει πολλά ρολόγια που έχουν το πράσινο χρώμα.


Комментариев нет - Ваш будет первым!


Добавить комментарий

Ваше имя:

Текст комментария (Ссылки запрещены. Условия размещения рекламы.):

Антиспам: Воceмнадцать прибaвить 1, минyc чeтырe (ответ цифрами)